Een WordPress cursus voor beginners volgen

WordPress cursus voor beginners

Bij We Love Traffic bieden ze een WordPress cursus voor beginners aan. Je kan zelf kiezen of je een ééndaagse, tweedaagse of een driedaagse cursus volgt. Op de eerste dag leer je de basis. Op de de tweede dag de uitgebreide basis en op de derde dag de volledige cursus. Je kan uiteindelijk wel er voor kiezen om één of twee dagen er bij te nemen als je nog meer wilt leren. Dit is alleen niet zo voordelig als dat je het gelijk doet.

WordPress cursus voor beginners

Wat leer je over de drie dagen

Op de eerste dag leer je echt de basis. Je leert hier wat je minimaal moet weten wil je met WordPress werken. Je leert hier ten eerste om een website te maken. Deze website moet je ook aanpassen en bijhouden. Dit is de basis en dit kan je in één dag leren. Op de tweede dag leer je de uitgebreide basis. Hier leer je je website te onderhouden. Dit is voor de veiligheid, updates, SEO en de snelheid. Op de derde dag leer je de volledige cursus. Na deze derde dag weet je alles van webdesign. Zo maak je een website met een hele goede vormgeving. Overigens hoeven deze drie dagen niet achter elkaar te zijn. Je kunt ze ook los inplannen. Dit maakt het makkelijker om het te combineren met bijvoorbeeld werk.
Als je een WordPress cursus voor beginners afneemt bij We Love Traffic dan krijg je genoeg aandacht en tijd om vragen te stellen. Dit is omdat er maar maximaal 9 personen aanwezig zijn tijdens een cursus. Ook kan je de website die je maakt overzetten naar je hostingomgeving zetten. Zo is het dus niet voor niets om een WordPress cursus voor beginners te doen bij We Love Traffic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *