JorPhone

iPhone reparatie Purmerend bij JorPhone

Geen probleem welke iPhone je hebt, bij JorPhone ben je op het juiste adres voor iPhone reparatie Purmerend. JorPhone reparatie Purmerend repareert alle defecten. Bepaalde defecten kunnen zijn; scherm stuk, LCD stuk, batterij snel leeg, aan/uit knop kapot of misschien wel waterschade. JorPhone repareert al deze defecten tegen zeer schappelijke tarieven. In 95% van iPhone reparaties kan het probleem opgelost worden binnen 30 minuten. Klaar terwijl u wacht. De werknemers van iPhone reparatie Purmerend maken gebruik van kwalitatieve onderdelen en daarom kunnen zij de kwaliteit garanderen. Een voordeel is dat de verzekering vaak de schade betaald, voorbeeld; je laat je mobiel thuis vallen en je scherm is kapot, dit bestaat uit de inboedelverzekering.
Waarom JorPhone? Je ontvangt hier 6 maanden garantie, ervaren monteurs werken aan het probleem en je ontvangt een officiƫle factuur.

iPhone reparatie Purmerend

Mijn ervaring

Helaas heb ik mijn mobiel in het zwembad laten vallen en heeft mijn iPhone 5s waterschade opgelopen. Ik ben daarom gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. iPhone reparatie Purmerend heeft me geholpen. Ik vertelde mijn klacht en de ervaren monteurs gingen mij helpen met het oplossen van mijn probleem. Ik ben erg blij dat ik JorPhone ben tegengekomen, want dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn mobiel weer normaal kan gebruiken. Ik adviseer andere mensen die ook een probleem hebben met zijn/haar mobiel om het bedrijf JorPhone te benaderen, want je wens wordt hier zeker vervuld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *