Linkbuilding WhatsApp Business slagerij

WhatsApp Business is ontworpen voor ondernemers binnen het mkb. Met WhatsApp Business kan de ondernemer gemakkelijk op een persoonlijke manier in contact komen met zijn of haar klanten. Klanten kunnen via een speciaal telefoonnummer contact opnemen via WhatsApp met jouw organisatie, doordat WhatsApp Business op precies dezelfde manier werkt als je persoonlijke WhatsApp kun je klanten makkelijker en sneller te woord staan dan bijvoorbeeld via de mail.

WhatsApp Business voor de slagerij

Steeds meer slagerijen hebben tegenwoordig een website en sommige zelf een webshop. Wanneer een klant een vraag heeft wordt er vaak telefonisch of per mail contact opgenomen met de slagerij. Hierdoor moeten de medewerkers hun huidige taken neerleggen. Door het toevoegen van een WhatsApp Business functie kan de klant gewoon een berichtje sturen via WhatsApp, hierdoor kunnen de medewerkers doorgaan met de huidige werkzaamheden en kunnen zij reageren wanneer het hun uitkomt. De klanten verwachten wel binnen een uur een reactie, maar de reactie kan ook tussendoor worden gegeven door de medewerkers van de slagerij. Voorbeeld vragen die bijvoorbeeld via WhatsApp Business binnen kunnen komen zijn: of het mogelijk is om een bestelling te plaatsen, de allergeen informatie of de voorraad van bepaalde producten.

Wat kan chatkracht betekenen?

Het is zelfs mogelijk om de WhatsApp functie uit te besteden en te laten beheren door Chatkracht. Chatkracht zorgt er dan voor dat de klanten die een vraag stellen via WhatsApp Business te woord worden gestaan door een van de chatspecialisten die bij Chatkracht in dienst zijn. Chatkracht werkt met een kenniscentrum waarin informatie over jouw slagerij en de producten staat. Hierdoor kunnen de chatspecialisten binnenkomende vragen beantwoorden. Dit kenniscentrum wordt gedurende de samenwerking tussen jouw slagerij en Chatkracht steeds aangevuld en geüpdatet, hierdoor kunnen de chatspecialisten van Chatkracht jouw klanten steeds beter te woord staan en scheelt het jou en jouw personeel een hoop tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *