LinkedIn uitbesteden bij BuildSocial

LinkedIn is bij uitstek het social media kanaal voor de professionele doelgroep. Wanneer jouw bedrijf zich richt op de B2B markt, dan kan LinkedIn marketing zeker interessant zijn om je ook mee bezig te houden. Dit kan je bijvoorbeeld doen in de vorm van een LinkedIn pagina, maar je kunt er ook voor kiezen om LinkedIn adverteren toe te passen.

Wil jij starten met LinkedIn, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken voor jouw bedrijf? Laat dan jouw LinkedIn uitbesteden bij BuildSocial!


Wat houdt LinkedIn uitbesteden in?

BuildSocial is een social media marketing bedrijf en heeft ruime ervaring met het oppakken van marketingactiviteiten op Instagram, Facebook, Pinterest én ook dus LinkedIn. Het uitbesteden van LinkedIn kan op twee manieren: BuildSocial beheert jouw LinkedIn pagina en plaatst hier berichten van jouw projecten, opleveringen en alles wat interessant kan zijn voor jouw doelgroep. Maar BuildSocial kan jou ook helpen om te adverteren op LinkedIn. Hiermee bereik je een doelgroep die jouw pagina nog niet volgt en is het resultaat dat je een groter publiek bereikt.

LinkedIn adverteren uitbesteden

Wanneer je kiest voor LinkedIn adverteren dan heb je de keuze uit vele doelstellingen. Wil je bijvoorbeeld meer verkeer naar jouw website? Wil je potentiele klanten kennis laten maken met jouw product of diensten? Of wil je juist meer leads ontvangen waarmee je contact kunt opnemen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wanneer je voor LinkedIn adverteren uitbesteden kiest zullen de LinkedIn specialisten van BuildSocial samen met jou om tafel gaan zitten om een gedegen plan te maken. Hier worden de wensen in kaart gebracht en wat jouw uiteindelijke doel is om te bereiken met LinkedIn adverteren. Al vele bedrijven ging je al voor en de resultaten die voor deze bedrijven zijn behaald liegen er dan ook niet om!