Lockers met pincode

Smart lockers zijn kastjes van het type locker, uitgerust met technologie waarmee de deuren automatisch kunnen worden geopend.

In smart lockers kunt je verschillende voorwerpen veilig opbergen, bewaren en uitnemen dankzij het digitale sluitsysteem dat op afstand wordt bewaakt en waarbij de deuren worden vrijgegeven met unieke wachtwoorden.

Met deze kenmerken zijn er veel mogelijkheden voor het gebruik van lockers met pincode. Nu e-commerce steeds meer op de voorgrond treedt, zijn leveringen in grote steden altijd een uitdaging voor bedrijven.

Met de huidige markteisen gebruiken detailhandelaars smart lockers als middel om hun producten te leveren; en diverse inrichtingen, van flatgebouwen tot winkelcentra, gebruiken ze als een veilig alternatief om bezittingen op te bergen.

Wat zijn de oplossingen die de lockers met pincode bieden?

Click & Collect

Bij deze modaliteit kan de eindklant zijn aankoop afhalen in de dichtstbijzijnde smart locker, na aankoop in een e-commerce of in het digitale kanaal van de fysieke winkel.

Voor de elektronische handel is dit een zeer interessant alternatief, omdat het gemak biedt aan klanten die in hun dagelijkse leven weinig beschikbaar zijn en niet in staat zijn de bezorger thuis te ontvangen of het product tijdens kantooruren in de winkel op te halen.

Intelligente brievenbus

Lockers met pincode kunnen worden geïnstalleerd in flatgebouwen om te worden gebruikt als brievenbus, voor het ontvangen en opslaan van producten en correspondentie.

Zij helpen beide bewoners door zekerheid van ontvangst en veiligheid van hun pakjes te bieden.

Intelligente bagagekluis

Voor dienstverlenende bedrijven is het bieden van een aangename klantenervaring een prioriteit, of het nu gaat om een restaurant, een winkelcentrum of een evenementencentrum.

Jouw cliënt zal zich meer op zijn gemak voelen als hij niet de last heeft van het dragen van of het toezicht houden op zijn bezittingen, noch zich zorgen hoeft te maken over hun veiligheid als ze aan de zorg van een werknemer worden overgelaten.

Daarom is de aanschaf van intelligente lockers een goede investering: zij geven alleen de klant toegang, en bieden bovendien meer gemak dan traditionele lockers, die afhankelijk zijn van fysieke sleutels, die gemakkelijk verloren of gestolen kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *