wifi kantoor

Ook op je werk een snelle verbinding

Het is niet goed voor je bedrijf als er plaatsen zijn waar het wifi netwerk niet goed werkt, de plaatsen worden gemeden door medewerkers en ook bezoekers kun je er niet ontvangen. Na even gewacht te hebben is de verbinding er weer, maar helaas niet voor lange tijd. Gelukkig kan het wifi kantoor eenvoudig worden opgelost door de specialist, door de ervaring weten zij precies hoe je in iedere hoek van je bedrijf een goede verbinding kunt krijgen. Hoeveel mensen er ook gebruik van maken, de snelheid blijft optimaal om mee te werken op welk moment van de dag ook.

wifi kantoor

Veilig en discreet werken

Je moet er als bedrijf niet aan denken, omdat je netwerk niet goed is beveiligd komen al je gegevens op straat te liggen. En dat is niet alles, de gegevens van je klanten ook. De reden is dat je wifi kantoor niet goed beveiligd is, laat je een netwerk aanleggen door dewifispecialist.nl ben je er verzekerd van dat er met de veiligheid rekening wordt gehouden. Het maken van een apart gastennetwerk zorgt ervoor dat onbevoegden nooit bij de gegevens kunnen komen van je eigen netwerk die voor kantoor is. 

Een stabiele verbinding binnen je bedrijf

Wanneer er verschillende verbindingen binnen een gebouw zijn, is de kans aanwezig dat deze in conflict raken met elkaar. Ook de mogelijkheden hiermee zijn enorm, al weet iedereen de mogelijkheden niet te benutten. Meerdere bedrijven en netwerken aanleggen binnen een gebouw is mogelijk, zonder dat je wifi kantoor er problemen mee krijgt. Voor het aansluiten en goed laten functioneren van randapparatuur binnen het netwerk kan de specialist je bedrijf helpen. Is het door een of andere oorzaak niet mogelijk een stabiele verbinding te krijgen, kan er ook een bekabeld systeem aangelegd worden om het probleem te verhelpen.