Waarom is Google onmisbaar?

Iedereen kent het bedrijf wel. Het bedrijf met het mooie simpele kleurrijke logo. Google is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Met meer dan 60.000 medewerkers en kantoren wereldwijd is het onmisbaar geworden in ons leven. Google is zowat onmisbaar geworden in het dagelijks leven. In mijn leven gebruik ik Google elke dag. In dit artikel ga ik je vertellen waarom Google onmisbaar is in ons leven. Veel leesplezier! 

“Google het even” 

Google het even is wel een zin die bijna iedereen het wel eens gebruikt heeft. Google weet namelijk alles, naja bijna alles dan. Ben je op zoekt naar een recept? Dan google je dat toch even. Zoek je de weg? Dan is Google ook jou redder in nood. Persoonlijk kan ik echt niet meer zonder Google. Ik zit zowat elke dag wel op Google. 

Ondernemen

Als je gaat ondernemen is het gebruik van internet voor sommige ondernemers wel heel belangrijk. Stel je voor je hebt een webshop dan is het van belang dat er wel bezoekers naar jouw webshop komen. Maar hoe komen de bezoekers naar jou webshop toe? Veel potentiële klanten vinden jouw op google. Het is daarom belangrijk om een goede positie te hebben in Google. Je kan jouw positie verhogen door middel van contentmarketing of linkbuilding

Google als bedrijf  

Google is een international bedrijf met medewerkers wereldwijd. Als Google niet bestond dan zouden er heel veel mensen werkloos zijn. Google doe het heel goed als bedrijf. Ze investeren in hun personeel en hebben een prachtig kantoor. Verder brengt Google ook veel producten op de markt voor ons. Denk aan de Google chromecast of de Pexel telefoon. 

Ben jij ook elke dag wel op de google website vinden? Ik ben benieuwd naar jouw mening over Google!