Training volgen

Wat is een Azure fundament?

De Azure fundament is een open en flexibel cloudplatform waarmee je heel snel innovative cloudoplossingen kunt bouwen en beheren via mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. Wat leer je nou tijdens deze trainingen? Je leert de algemene cloud computing concepten en je leert over de Microsoft Azure fundament en functies. Je leert het voor het dagelijks beheer van cloud resources. Je krijgt ook een specifieke overzicht over bepaalde dingen, zoals websites, storage, virtual networks, subscriptions, databases en nog meer. 

volg een it training

Jouw resultaat van de Azura fundament

Wat heb je precies geleerd na afloop van de trainingen en beheers je goed?

  • Begrijp je cloud concepten heel goed
  • Weet je hoe Azure omgaat met security, privacy en compliance
  • Je krijgt inzicht in Azure support
  • Je bent voorbereid op het examen AZ-900 en dat zit er bij in. 
  • Ken je de basismogelijkheden van Azure?

Voor wie zijn deze Azure fundament trainingen?

Deze trainingen zijn speciaal voor mensen die weinig of geen kennis hebben van cloud technologieën en die er meer over willen weten en ook over Microsoft Azure. Het is ook een goede voorbereiding voor andere trainingen van Azure. Het is zo dat tijdens de training de geleerde ook gelijk wordt geoefent zodat je ermee kan oefenen en zo meer ervaring opdoet en dan weet je ook of je het goed beheerst. Het is namelijk erg belangrijk dat je het geleerde ook kan toepassen, want anders heeft het geen nut. Je krijgt daarom ook tijdens die trainingen veel kans om te gaan oefenen met het geleerde. 

training gaan volgen

Waar moet je rekening mee houden?

Als je op zoek bent naar een Microsoft Azure training dan moet je rekening houden met een paar dingen. Binnen de Microsoft Azure trainingen en cursussen kies je uit drie verschillende niveaus. Ze houden van ontwikkeling en willen verschillende werkgebieden op verschillende niveaus zodat je je goed kan richten op je eigen rol en ook professionals. Wil je kennismaken met verschillende onderwerpen binnen Microsoft Azure? Dan moet je kiezen voor fundamentals en als jij de basiskennis al hebt dan kies je voor associate training.